Team

Professioneel en vriendelijk, ervaren en innovatief. Ons team van specialisten, ieder met zijn eigen expertise, is u graag van dienst!

Maarten Cramer

Eigenaar

Specialist in thermische apparatuur voor industrie en laboratoria, met een focus op samenwerking en kennis delen.
Ik geloof in samenwerken. Samen met de klant tot het beste resultaat komen. Ik geloof dat de beste oplossing ontstaat door het delen van kennis. In samenspraak met de opdrachtgever, in een goed gesprek, waarin we graag de kern van de klantvraag achterhalen. Ons werk bestaat niet alleen uit processen en technieken, het is vooral ook mensenwerk! Daarom vind ik luisteren, communiceren, contact maken, mee denken, innoveren en over grenzen denken in mijn werk essentieel.

In het verleden heb ik een brede ervaring opgedaan in de ontwikkeling, realisatie en installatie van (industriële) machines. De ruime bagage die ik onder andere in de scheepvaart en de grootkeukentechniek heb vergaard, zet ik succesvol in met oplossingen in de laboratoriumbranche en industrie. Ik ben in staat klantvragen te vertalen naar een functionele machine of slimme apparatuur. Daarbij ga ik altijd voor het overtreffen van verwachtingen en het (blijven) verbazen van onze klanten!

Pieter Visser

Mechanisch Ontwerper

Mechanisch ontwerper met een ruime ervaring in (innovatieve) engineering.
Er samen voor zorgen dat we vanuit de klantvraag komen tot een fysieke machine die exact doet wat hij zou moeten doen, dat vind ik mooi! Het ontwerpen van een functionele machine of slimme apparatuur is tegelijk mijn drijfveer en mijn uitdaging. Dat begint met het duidelijk krijgen van de vraag: wat wil een klant nu precies, aan welke eisen moet de machine of installatie voldoen? Op basis daarvan kan ik aan de slag met een (3D)-ontwerp. Bij Apollo Service wordt het ontwerp vervolgens door een multidisciplinair team doorontwikkeld tot een machine waar de klant blij mee is! Wanneer ik zie dat dat proces tot een goed einde wordt gebracht, vind ik dat prachtig!

Opgeleid tot werktuigbouwkundige, ligt mijn hart bij het ontwikkelen van mechanische ontwerpen. Met een ruime ervaring bij verschillende bedrijven, in zowel engineering als projectbegeleidings-functies, ben ik in staat om klantwensen te vertalen naar innovatieve oplossingen.

Jerry Lazet

Designer en service-engineer

Veelzijdige engineer met een voorliefde voor innovatie.
Samen innovatieve oplossingen zoeken, op een andere manier naar technieken kijken, nieuwe mogelijkheden uitvinden… dat vind ik mooi in mijn werk als (service) engineer en ontwerper. Ik hou ervan om dingen te doen die lastiger zijn dan het ‘standaard’ werk, dingen die andere bedrijven niet doen. Bij Apollo Service werken we vrijwel altijd op maat. Dat betekent dat mijn werkdagen altijd anders zijn. Die afwisseling en veelzijdigheid in werk vind ik leuk.

Als voormalig ondernemer ben ik gewend om veel verantwoordelijkheid te nemen en heb ik de instelling ‘als je iets doet, doe het dan goed’. Die instelling, ervaring en verantwoordelijkheid neem ik iedere dag mee in mijn werk. Ik voer een breed scala aan werkzaamheden uit: van servicediensten draaien tot een technisch ontwerp tekenen en schakelkasten maken. Alles met veel plezier en enthousiasme!

Jeroen Cramer

Chef werkplaats

Ervaren manager met een passie voor samenwerking.
Wat ik mooi vind aan mijn werk bij Apollo Service, is de samenwerking. Langzaam zie je iets tot stand komen waar ieder op zijn eigen manier zijn steentje aan heeft bijgedragen. Verkopers, technisch tekenaars en monteurs: het is echt een team effort en we doen het met z’n allen.

Kenmerkend voor Apollo Service is het bedenken van oplossingen, het op maat ontwikkelen van apparatuur en creatief denken. Als chef werkplaats bij Apollo ben ik bezig met de techniek, maar ook met managen en oplossingsgericht denken. Met een ruime ervaring in management binnen een grotere onderneming, beschik ik over vaardigheden die ik ook in mijn huidige werk kan inzetten. Materialenstromen managen, processen verbeteren, berekeningen maken… het zijn werkwijzen die ook toepasbaar zijn in de techniekbranche.
In de werkplaats ben ik iedere dag bezig met de technieken die wij inzetten voor onze klanten. Ik zorg dat alles goed reilt en zeilt, dat materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn en dat bestellingen op tijd geleverd worden. Zowel het technische werk als het managen vind ik erg leuk. Samen maken we mooie dingen. En daar ben ik trots op!

Arno de Bresser

Accountmanager

Specialist in de wellness-branche met 35 jaar ervaring.
Werken vanuit de behoeften van mijn klanten, dat is voor mij prioriteit nummer 1. Opgeleid als technicus, hou ik altijd de klantwensen en concrete toepassingen van producten voor ogen. Voor Apollo Service houd ik me bezig met het opzetten van een nieuwe tak van het bedrijf: Apollo Wellness. Apollo Wellness levert de volledige inrichting van wellness-centra, beautysalons, spa’s, wellness-centra in hotels en meer.

Mooi aan deze branche is dat je direct bijdraagt aan de ‘well-being’ van mensen. Door de producten en diensten die wij leveren, komen zij in deze 24-uursmaatschappij even helemaal tot rust. Ik vind het mooi dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.

Met 35 jaar ervaring in de wellness-branche heb ik een uitgebreide kennis van de markt, die ik inzet om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Een klik tussen alle partijen, en een goed gevoel wanneer we met elkaar in zee gaan, vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn werk houdt bovendien niet op wanneer wij een mooie inrichting geleverd hebben. Zo hou ik me ook bezig met trainingen en een goede aftersales. Op die manier help ik klanten om zoveel mogelijk uit onze producten en diensten te halen!

Samira Lasgaa

Enthousiaste en leergierige administratief medewerkster

Bij Apollo Service ben ik een soort ‘manusje-van-alles’: ik houd me bezig met de administratie, maar ben daarnaast ook inzetbaar voor andere werkzaamheden. Hierbij probeer ik mijn collega’s zoveel mogelijk te ontlasten. Ik neem hen werk uit handen, zodat zij zich volledig kunnen richten op onze klanten en de projecten die we uitvoeren. Dat doe ik vanuit een ruime ervaring bij een groot bedrijf in de koelindustrie, waar ik diverse (administratieve) werkzaamheden uitvoerde op verschillende afdelingen.

In mijn werk vind ik het sociale contact erg belangrijk: ik heb veel contact met klanten, collega’s en andere partijen en houd wel van een praatje! Ook het stroomlijnen van processen vind ik leuk, en nu Apollo Service hard groeit, wordt dat steeds belangrijker. Wat ik al langer zocht en bij Apollo gevonden heb, is het persoonlijke. Apollo is een klein bedrijf en ik ben dan ook overal bij betrokken. Ik weet wat er speelt, ken de mensen en de projecten. Het is een hartelijk, warm bedrijf, waar ik me meteen op mijn gemak voelde. En dat vind ik voor onze klanten en gasten ook belangrijk.

Bij Apollo is geen dag hetzelfde: het is een flexibel en veelzijdig bedrijf, en dus is mijn functie dat ook. De ene keer kijk ik mee met de planning en de andere keer ben ik bezig met facturatie of debiteurenbeheer. En als iedereen hier op pad is, houd ik de boel draaiende op kantoor. Die veelzijdigheid zorgt er ook voor dat ik steeds blijf leren. En dat vind ik erg belangrijk: ik wil graag mezelf verder ontwikkelen. Bij Apollo is daar op dit moment volop ruimte voor!

Ferry Loeffen

Medewerker assemblage en onderhoud met techniek als drijfveer

Ik heb een grote affiniteit met techniek. Vanuit mijn grafische opleiding en jarenlange ervaring in deze wereld, ben ik via een vrijwillige baan als licht- en geluidstechnicus bij een theater uiteindelijk de techniek ingerold. Dat blijkt erg goed bij mij te passen! Ik ben handig en creatief, en bij Apollo kan ik die eigenschappen prima inzetten. Zo ben ik te vinden in onze werkplaats, waar ik onder andere klimaatkasten assembleer, maar ga ik ook op pad met onze eigen bakwagen om spullen weg te brengen en op te halen, of om onderhoud te plegen aan een machine. Een sensor plaatsen in een koelkast, elektra aansluiten, in bedrijf stellen, de filters van een kast vervangen of de kast schoonmaken… laat dat maar aan mij over!
Apollo Service is een sociaal bedrijf: mijn collega’s staan open voor mijn ideeën en de mensen waarderen elkaar hier. Onder het genot van een bak koffie wordt er geluisterd naar elkaars wensen en écht meegedacht met de ander. Er is veel flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng.
Mijn werkzaamheden bij Apollo zijn heel afwisselend. Dat vind ik fijn, want het houdt het werk interessant. Bovendien groeien we hard, en zijn er voor mij dus nog veel mogelijkheden om bij te leren. Aangezien ik vind dat je altijd je kennis moet blijven verbreden, ben ik daar erg blij mee. Bij Apollo maken we mooie projecten. Regelmatig kom ik bij klanten, en dan zie ik het eindresultaat. Ik vind het leuk om dan te kunnen zeggen: “Kijk, dat hebben wíj gemaakt!” Dat geeft voldoening en trots, dat is waar we het voor doen!

Meer weten of kennis maken? Neem contact met ons op, wij ontmoeten u graag!