Team

Professioneel en vriendelijk, ervaren en innovatief. Ons team van specialisten, ieder met zijn eigen expertise, is u graag van dienst!
Maarten Cramer

Maarten Cramer

Eigenaar

Specialist in thermische apparatuur voor industrie en laboratoria, met een focus op samenwerking en kennis delen.
Ik geloof in samenwerken. Samen met de klant tot het beste resultaat komen. Ik geloof dat de beste oplossing ontstaat door het delen van kennis. In samenspraak met de opdrachtgever, in een goed gesprek, waarin we graag de kern van de klantvraag achterhalen. Ons werk bestaat niet alleen uit processen en technieken, het is vooral ook mensenwerk! Daarom vind ik luisteren, communiceren, contact maken, mee denken, innoveren en over grenzen denken in mijn werk essentieel.

In het verleden heb ik een brede ervaring opgedaan in de ontwikkeling, realisatie en installatie van (industriële) machines. De ruime bagage die ik onder andere in de scheepvaart en de grootkeukentechniek heb vergaard, zet ik succesvol in met oplossingen in de laboratoriumbranche en industrie. Ik ben in staat klantvragen te vertalen naar een functionele machine of slimme apparatuur. Daarbij ga ik altijd voor het overtreffen van verwachtingen en het (blijven) verbazen van onze klanten!

Pieter Visser

Pieter Visser

Mechanisch Ontwerper

Mechanisch ontwerper met een ruime ervaring in (innovatieve) engineering.
Er samen voor zorgen dat we vanuit de klantvraag komen tot een fysieke machine die exact doet wat hij zou moeten doen, dat vind ik mooi! Het ontwerpen van een functionele machine of slimme apparatuur is tegelijk mijn drijfveer en mijn uitdaging. Dat begint met het duidelijk krijgen van de vraag: wat wil een klant nu precies, aan welke eisen moet de machine of installatie voldoen? Op basis daarvan kan ik aan de slag met een (3D)-ontwerp. Bij Apollo Service wordt het ontwerp vervolgens door een multidisciplinair team doorontwikkeld tot een machine waar de klant blij mee is! Wanneer ik zie dat dat proces tot een goed einde wordt gebracht, vind ik dat prachtig!

Opgeleid tot werktuigbouwkundige, ligt mijn hart bij het ontwikkelen van mechanische ontwerpen. Met een ruime ervaring bij verschillende bedrijven, in zowel engineering als projectbegeleidings-functies, ben ik in staat om klantwensen te vertalen naar innovatieve oplossingen.

Jerry Lazet

Designer en service-engineer

Veelzijdige engineer met een voorliefde voor innovatie.
Samen innovatieve oplossingen zoeken, op een andere manier naar technieken kijken, nieuwe mogelijkheden uitvinden… dat vind ik mooi in mijn werk als (service) engineer en ontwerper. Ik hou ervan om dingen te doen die lastiger zijn dan het ‘standaard’ werk, dingen die andere bedrijven niet doen. Bij Apollo Service werken we vrijwel altijd op maat. Dat betekent dat mijn werkdagen altijd anders zijn. Die afwisseling en veelzijdigheid in werk vind ik leuk.

Als voormalig ondernemer ben ik gewend om veel verantwoordelijkheid te nemen en heb ik de instelling ‘als je iets doet, doe het dan goed’. Die instelling, ervaring en verantwoordelijkheid neem ik iedere dag mee in mijn werk. Ik voer een breed scala aan werkzaamheden uit: van servicediensten draaien tot een technisch ontwerp tekenen en schakelkasten maken. Alles met veel plezier en enthousiasme!

Jeroen Cramer

Jeroen Cramer

Chef werkplaats

Ervaren manager met een passie voor samenwerking.
Wat ik mooi vind aan mijn werk bij Apollo Service, is de samenwerking. Langzaam zie je iets tot stand komen waar ieder op zijn eigen manier zijn steentje aan heeft bijgedragen. Verkopers, technisch tekenaars en monteurs: het is echt een team effort en we doen het met z’n allen.

Kenmerkend voor Apollo Service is het bedenken van oplossingen, het op maat ontwikkelen van apparatuur en creatief denken. Als chef werkplaats bij Apollo ben ik bezig met de techniek, maar ook met managen en oplossingsgericht denken. Met een ruime ervaring in management binnen een grotere onderneming, beschik ik over vaardigheden die ik ook in mijn huidige werk kan inzetten. Materialenstromen managen, processen verbeteren, berekeningen maken… het zijn werkwijzen die ook toepasbaar zijn in de techniekbranche.
In de werkplaats ben ik iedere dag bezig met de technieken die wij inzetten voor onze klanten. Ik zorg dat alles goed reilt en zeilt, dat materialen op het juiste moment op de juiste plek zijn en dat bestellingen op tijd geleverd worden. Zowel het technische werk als het managen vind ik erg leuk. Samen maken we mooie dingen. En daar ben ik trots op!

Arno de Bresser

Accountmanager

Specialist in de wellness-branche met 35 jaar ervaring.
Werken vanuit de behoeften van mijn klanten, dat is voor mij prioriteit nummer 1. Opgeleid als technicus, hou ik altijd de klantwensen en concrete toepassingen van producten voor ogen. Voor Apollo Service houd ik me bezig met het opzetten van een nieuwe tak van het bedrijf: Apollo Wellness. Apollo Wellness levert de volledige inrichting van wellness-centra, beautysalons, spa’s, wellness-centra in hotels en meer.

Mooi aan deze branche is dat je direct bijdraagt aan de ‘well-being’ van mensen. Door de producten en diensten die wij leveren, komen zij in deze 24-uursmaatschappij even helemaal tot rust. Ik vind het mooi dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.

Met 35 jaar ervaring in de wellness-branche heb ik een uitgebreide kennis van de markt, die ik inzet om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Een klik tussen alle partijen, en een goed gevoel wanneer we met elkaar in zee gaan, vind ik daarbij erg belangrijk. Mijn werk houdt bovendien niet op wanneer wij een mooie inrichting geleverd hebben. Zo hou ik me ook bezig met trainingen en een goede aftersales. Op die manier help ik klanten om zoveel mogelijk uit onze producten en diensten te halen!

Meer weten of kennis maken? Neem contact met ons op, wij ontmoeten u graag!