Onze diensten

Van advies tot installatie en nazorg. Onze service omvat het complete traject.

Maatwerk-advies

Graag denken we al in een vroeg stadium met u mee over de invulling van uw wensen. Wanneer we uw doelstellingen kennen, kunnen we u het beste adviseren! Maar ook wanneer u deze doelen liever nog even voor u houdt (zoals bij de ontwikkeling van nieuwe innovaties), geven we u graag een deskundig advies. Wij hebben een ruime ervaring die we graag met u delen, en die we inzetten om ook binnen uw project tot een optimale oplossing te komen. Als het nodig is, verlaten we daarbij de gebaande paden om nieuwe mogelijkheden en technieken te verkennen. Oplossingsgericht, professioneel en deskundig.

Bijzondere specificaties

Strenge veiligheidsnormen, hoge hygiëne-eisen of juiste esthetische wensen… Bij Apollo Service hebben we een ruime ervaring in het mee wegen van alle aspecten binnen een project. We adviseren niet alleen de beste oplossing op technisch vlak, maar nemen ook alle randvoorwaarden en specificaties graag mee in onze projecten. Daar ligt onze uitdaging en daar zetten wij graag onze tanden in!

Service en onderhoud

Het optimaal functioneren van uw apparatuur staat bij ons voorop. Niet alleen vóór de ontwikkeling van uw machine, maar juist ook daarna. Wij voeren zowel preventief onderhoud uit als service bij storingen, vragen of problemen. Indien gewenst stellen we samen met u een SLA op, waarin we het onderhoud en serviceniveau van uw apparatuur op heldere manier vastleggen.

Meer weten of kennis maken? Neem contact met ons op, wij ontmoeten u graag!