Apollo S&H B.V. Het Wargaren 24 5397GN Lith | Kvk 65828976 |Btw NL856277290B01 |Bic Iban: NL26KNAB0255292961
+31412-484986 +316-20942422
cramer@apollo-service.nl

Privacy verklaring

"All you can Heat"

Privacy verklaring Apollo S&H BV

Apollo Service Handelsonderneming BV Apollo Service Handelsonderneming BV, gevestigd aan Het Wargaren 24 5397GN te Lith, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
www.apollo-service.nl Het Wargaren 24 5397GN Lith telefoonnummer 0031412484986 M. A. Cramer is de Functionaris Gegevensbescherming van Apollo Service Handelsonderneming BV Hij is te bereiken via cramer@apollo-service.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Apollo Service Handelsonderneming BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: – Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Locatiegegevens
– Bankrekeningnummer
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via cramer@apollo-service.nl, dan verwijderen wij deze informatie.
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Apollo Service Handelsonderneming BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van uw betaling
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Om goederen en diensten bij u af te leveren
Apollo Service Handelsonderneming BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Alle rechten voorbehouden Apollo Service Handelsonderneming BV Lith (Brabant)

Geautomatiseerde besluitvorming
Apollo Service Handelsonderneming BV neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Apollo Service Handelsonderneming BV) tussen zit. Apollo Service Handelsonderneming BV gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:
Outlook en Twinfield met bancaire koppeling
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Apollo Service Handelsonderneming BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens > 10 jaar of zolang als opgelegd / nodig geacht door de overheid
Personalia > 10 jaar of zolang als opgelegd / nodig geacht door de overheid
Adres > 10 jaar of zolang als opgelegd / nodig geacht door de overheid
Enzovoort > 10 jaar of zolang als opgelegd / nodig geacht door de overheid
Delen van persoonsgegevens met derden
Apollo Service Handelsonderneming BV verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Apollo Service Handelsonderneming BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Apollo Service Handelsonderneming BV gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Apollo Service Handelsonderneming BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar cramer@apollo-service.nl.
Alle rechten voorbehouden Apollo Service Handelsonderneming BV Lith (Brabant)
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Apollo Service Handelsonderneming BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tipons
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Apollo Service Handelsonderneming BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via cramer@apollo-service.nl

error: Content is protected !!